Kā uzsākt DZĪVESVEIDU BLOGU ?

 

Blogošana sākās kā hobijs, un ir pārveidota tik daudz vairāk, nekā par mani. Tas ir lielākais iemesls, ka es gribu, lai parādītu citiem, kā uzsākt dzīvesveidu blogu. Tā ir atvērta tik daudzas durvis un iepazīstināja daudzas iespējas, kas nebūtu tur bez šajā blogā raktuvju. Blogošana ļāva man darīt to, ko es mīlu, un palikt mājās ar saviem bērniem (sk 85 veidi, kā Make Money emuāri). Tas ļāva man izveidot savu grafiku un izteikt sevi veidos Es nekad zināja bija iespējams līdz šim.

Šis solis pa solim apmācība jums parādīs, kā sākt savu blogu.

6 soļi, kas parāda, kā SĀKT dzīvesveids Blogu:
1. SOLIS: skaitlis, ko jūsu emuāru BŪS PAR.

2. SOLIS: Izvēlieties blogu platformu.

3. SOLIS: atrast pieejamu URL.

4. SOLIS: Atrodi hostingu uz jūsu emuāru.

5. SOLIS: atrast tēmu, kas jums patīk.

SOLIS 6: publicēt savu pirmo ziņu!

Pirms mēs sākam: Kāpēc Sākt dzīvesveidu BLOGU?
Ir tik daudz lielisku iemeslu, lai sāktu blogu šodien! Parunāsim par acīmredzamu vienu pirmo – naudas. Jā, jūs varat nopelnīt naudu blogošana. Es tikko bija mana pirmā 10000 $ mēnesī par manu blogu, un tas ir tikai meklē labāk un labāk!

Esmu bijusi iespēja dzīvot dzīvi es tikai sapņojis par to, kad es gaidīju galdus restorānā pirms 5 gadiem.

Labākā daļa ir tā, ka tagad, es esmu spējīgs, lai mosties katru dienu, un es tieši to, ko es gribu darīt!

Jauka lieta par blogošana ir tas, ka jums nav pelnīt naudu, mīlēt to. Pieslēgumi un kopības izjūtu, ka blogošana pasaule piedāvā, ir pārsteidzošs. Kā Faktiski, es blogged daudzus mēnešus pirms jebkādu naudu vispār.

Mans ieteikums ir iekļūt to, jo tas ir kaut kas jums patīk. Making naudu, ir pilnīgi naudas sodu, un tas ir kaut kas jums vajadzētu domāt par no pirmās dienas, taču tas nedrīkst būt jūsu # 1 motivācija.

Drukāt šo pdf kontrolsarakstu, lai palīdzētu pārliecināties, jūs pabeigt visus soļiem!

1. SOLIS: Izvēlieties emuāru tēmu

Kas tevi interesē?
Blogošana par to, kas jūs interesē, ir ļoti svarīgi. Ja jums patīk tēmu, un ir ieinteresēti, ko jūs esat rakstiski par, jūsu lasītāji būs uzņemt par to. Jūs arī baudīt darot to, un tas ir īpaši svarīgi, ja jūs gatavojas stick ar to.

Pat ja jūs blogošana kā biznesa, tā joprojām būtu jautri un kaut kas jums patīk.

Ko jūs labi?
Ja jums ir īpaša prasme, ka jūs domājat, ka vajadzētu dalīties ar pasauli, blogs ir lieliska vieta, lai to izdarītu! Vai jums Excel virtuvē? Sākt pārtikas blogā! Vai jūsu draugi vienmēr jautā jums par modes padomu? Varbūt modes blogošana ir veids, kā iet.

Ja jūs varat piedāvāt padomus un vispār palīdzēt cilvēkiem, viņi būs ganāmpulka jūsu emuāru.

2. SOLIS: izvēlēties pareizu PLATFORM

WordPress visu ceļu
Man nav pat apspriest citas iespējas, jo es esmu tik kaismi WordPress kā blogu platformu. Šeit ir daži iemesli, kāpēc WordPress ir labākais platforma blogošana:

Liels iesācējiem
Tonnu bezmaksas tēmas pieejami
Viegli pielāgojama, pat ja jums nav kodēšanas zināšanas
Ir tonnas bezmaksas plugins, kas padara tikai par visu vieglāk
WordPress ir visbiežāk izmanto platformu, un tāpēc ir t resursu, kas tur, kas sniedz palīdzību, ja jums iestrēdzis
Kāpēc ne bezmaksas platformu?
Ir daudzi iemesli, kāpēc jums vajadzētu izvairīties, izmantojot bezmaksas platformu jūsu emuāru. Starp tiem ir:

Daži bezmaksas platformas īstenot savas reklāmas savā vietnē
Lielākā daļa bezmaksas platformas ierobežot jūsu spējas, reklāmas savā vietnē, vai veikt jebkādu naudu vispār
Nav gandrīz nav, un pat kaut kas tik vienkāršs kā dizaina maiņu atbalsts garantē izmaksas (tādējādi kļūstot nav bezmaksas)
Jums būs neglīts URL, piemēram, www.TAVSBLOGS.blogspot.com
Vissvarīgākais, jums nav savu blogu, ja tas ir uz bezmaksas platformas – tas ir burtiski, piemēram, veidot savu māju uz zemes, kas jums nepieder
Ļaujiet man pievērsties šo pēdējo punktu no jauna. Ja jūsu emuārs ir par brīvu platformas, jums nepieder blogu, vai URL. Tas nozīmē, (un tas ir noticis pirms tam), ka jūsu emuārs var slēgt pie piliens cepuri, kādu iemeslu dēļ viņi vēlās. Daži blogi ir slēgtas, jo blogger strādā ar uzņēmumu, ka platformas īpašnieki nepatīk. Jūs nevēlaties, lai jūsu emuāru kāds cits rokās tikai, lai ietaupītu piecus dolārus mēnesī.

3. SOLIS: Domēna vārds
Ok, tagad, ka jūs esat ieguvuši savu blogu tēmu un ir gatavi izveidot savu WordPress blogu, ir pienācis laiks, lai iegūtu domēna nosaukumu. Tas būs jūsu portāla adrese, vai to, kas notiek šeit: www.TAVSSAITS.com.
Padomus, izvēloties domēna nosaukumu:

Padariet to par īsu, kā jūs varat. Īsāks tas ir, jo vieglāk ir, lai cilvēki atcerēties un veidu.
Pārliecinieties, ka tas rada jūsu emuāra ziņu. Mēģinot saglabāt to īss, pārliecinieties, lai iekļautu kaut ko par sevi vai emuāra ziņojuma URL.
Nelietojiet nozagt. Tas ir labākais, nevis kopēt kāds cits ideja, kad runa ir par jūsu emuāru. Es arī nedomāju, iesakām izmantojot firmas nosaukumu jūsu URL.