visinteresantāko produktu pārdošana tiešsaistē

Ziemassvētki ir jau aiz muguras, taču tas nenozīmē, ka jūs nevarat sevi pārsteigt ar kādu interesantu produktu, mēs visi smagi strādājam un mums visiem vajadzētu baudīt dzīvi, reizēm mēs gribam nopirkt, dāvanu, kas radītu pacilājošu noskaņojumu.

1.3 D Printer

3D printeri ir nju jau diezgan pazīstamimūsdienās. Iespējams, tas būs nākamais tehnoloģiju pasaulē, kas ienesīs revolūciju, Viens, kas dos mums iespēju kļūt par nelielu ražotāju un padarīt mūsu pašu plastmasas modeļi, mājīgi un ērti. Tehnoloģiju un lielāko daļu 3D printeriem ir grūti izmantot – bet, ja jūs tiešām vēlaties sākt drukāt savus modeļus – jūs varat mēģināt kubu uz 3D Printera.

Tas ir viens no vienkāršākajiem un mazākais 3D printeriem, kas atnāk ar 25 3d modeļi, kas palīdzēs jums sākt drukāšanu un būs saudzi plusi no pirmās lietošanas.

Cena nav lēta – taču, lai būtu viens no pirmajiem, jums ir jāpiekrīt maksāt.

  1. Kaloriju skaitīšana vīna glāze

Tas ir vispārzināms fakts, ka glāze vīna dienā patiešām var būt izdevīga jūsu veselībai – bet kā tad ar mūsu svaru? Šī vīna glāze palīdzēs saskatīt, cik kaloriju ir kad dzerat vīnu var vērot kaloriju. Ja vēlaties piepildīt glāzi līdz augšu, līdz stāvoklim, kad tas saka: “Kas tad?” Prozit!

  1. Krūze, kas nekad neizlīst

Ja mēs jau par alkohola lietošanas tematu aizsākām, tad – šeit ir labs risinājums cilvēkiem, kas turpina iznīcināt tastatūras un klēpjdatorus ar šķidrumiem un kafiju: vēsā krūze, ka neatkarīgi no tā, ja nu kādrei tā nokrīt –  Tas varētu būt nedaudz dārgāka (par Ls 25), bet tas palīdzēs jūsu aparatūrai būt drošīb.

  1. Koka pulkstenī

Rokas pulksteņi milzīgs comeback- tagad ar jauno viedo mērierīci, bet sāksim to atzīt: gudrie pulksteņi var būt gudri, bet tie joprojām ir ļoti neglīti un nav tik noderīgi. No otras puses – ja ms nopērkam rokas pulksteni, kāpēc nevar nopirkt tā lai tas arī būtu foršs modes kliedziens? Izmēģiniet šo koka rokas pulksteni, kas ir populārs pēdējā laikā.

Tas izskatās labi, tas ir forši un tā, lai tas nav tik dārgi – aptuveni Ls 40, un jūs zināt, laiku un stilu.

 

  1. kamera iesācējiem

Liekēži, nesen ir kļuvusi par milzīgu pārdevēju. Katrs cilvēks atzīs, ka ar tālvadību vadāmās rotaļlietas vienmēr ir ļoti foršas, bet īstenībā jaunināt, šīm rotaļlietām ir jaunās kameras, kas spēj uzņemt augstas kvalitātes video, neņemot pārāk daudz vietas un svara – un kopā ar traniem – ikvienam ļauj veikt apbrīnojami birdeye video.

Profesionālā trani ir diezgan dārgi, bet, ja vēlaties to izmēģināt, tas ir pilnīgi iespējams bez izputēšanas to Hubsan X4 ir viens no lētākajiem un populārākajiem šodien trani, ar vidējo cenu ap $60. Tā ir maza, vēsa un jau ir iebūvēta kamera (kamēr tas nav HD – tas ir vairāk nekā pietiekami, nofilmētu savu pirmo video).

  1. Alkometrs Smartphone

dzert un braukt. Bet kas notiek, kad tu vienkārši iedzer malciņu alus vai vīnu? kā tu zini, kāds ir alkohola līmenis asinīs? Šī ierīce, kas izveido savienojumu ar viedtālruni, ļaus jums zināt precīzu alkohola koncentrāciju asinīs – Nu jūs zināt, vai jūs esat spējīgi aizbraukt pats vai izsaukt labk taksometru. Cena ir apmēram $40, nav ļoti lēts – bet var glābt jūs no jūsu vadītāja apliecības konfiscēšanas vai pat sliktāk.

  1. Romantiska Zvaigžņu karu roku dvieļi

Daudzi cilvēki aizmirst, bet starp telpu un šķeterēšanas zemesgabala “Zvaigžņu karu” bija arī daži romantiķi. Piemēram mīlas ainu starp princesi Lī, Hanu Solo, kur viņa atzinās viņai mīlestībā, “es tevi mīlu”, viņa teica. “Es nezinu”, viņš atbildēja.

Ja arī tu esi viens no tiem, kas saskārās ar šādu romantisku ainu, vai ventilatoru no jefiņiem, pārbaudiet šīs roku dvieļu ģeķis pāris, kuram jau ir viss.

 

  1. pārnēsājams Futon Gaisa matracis – gultas visur

 

interesanti pārdošanas

Daži cilvēki var aizmigt jebkur. Diemžēl – bet visticamāk  tu nebūtu viena no šiem cilvēkiem. Tā īsti draņķīgi, īpaši, ja jūs strādājat 3 mainās un nevarat nosnausties uz galda jau pusstundu starp pašreizējo un nākamo projektu!

Nab jjābaidās – japāņi atrada risinājumu, Šī žakete ir valkājams matracis, kas ļaus jums izbaudīt mīkstu gultas madraci – jebkurā vietā un jebkurā laikā. $87, un tas var būt tavs.

  1. USB Beverage dzesētājs\ Hīters Saldēšanas

interesanti pārdošanas

Tu esi nogurusi, lai gatavotu tasi kafijas un tad jāaizmirst par to desmit minutes, lai tā atdzistu un lai to varētu baudīt,  – šeit ir šķīdums jums: neliels ledusskapis, kas var sasaldēt, atdzesēt vai var un sasildīt , Kā vēlaties.  Jums pat nav nepieciešams elektriskais kontaktspraudnis šim ledusskapi – pietiek tikai ar USB spraudni un jūsu dzēriens būs nepieciešamā temperatūra visu dienu.

  1. Virtuālā realitāte

Daudz esi lasījis par virtuālo realitāti, un vēlies izmēģināt to pats? Labas ziņas: nav vajadzības tērēt tūkstošiem dolāru vērtībā izstrādātāju komplektam – var doties ar google ’ s vienkārši un inovācijas risinājumu – Simple kartona rāmīšiem, kur jūs varat ievietot viedtālruni, kas pārvēršas par virtuālo realitāti, kas, izmantojot atbilstošu stikla iekšpusē.

Projekts Google kartona ir labs veids, kā dabūt vēl kādu no Jūsu iPhone vai galaktika ierīces un tās ir ļoti lētas.