5 mīti, kas patiesībā ir taisnība

Nākamreiz, kad tu atrodies rosīgas diskusijas vidū,  Neviens neatgriezīs jūsu dārgo laiku, bet vismaz tev būs taisnība, un tas ir svarīgi.

Piedāvājam 5 mītus, kas patiesībā ir taisnība:

  1. jūsvaratprognozētlaikapstākļuspēc jūsulocītavusāpēm.

Katram no mums ir viens draugs, kas allaž apgalvo, ka drīz būs lietus, kad viņiem sāp ceļi. Izrādās, ka tā tas patiešām ir, Maiņas atmosfērā izmanto barometrisko spiedienu, kura dēļ var rasties pietūkums locītavās, īpaši tiem, kuri cieš no artrīta vai tiem, kuriem pagātnes traumas

Barometra brīžos pārāk jūtīgie cilvēki jūt nelielas sāpes un caur to varu paredzēt, ka pēc dažām dienām bū vētra, un tā notiek.

Pārējie var tikai izmantot meteoroloģijas centra tīmekļa vietnes.

2 .vistas zupa izārstē…

“Turpmāk izdzer glāzi vistas buljonu, kad esat slims” – Saka nekad un neviens.

Tas visvairāk zināms kā ārstniecisks līdzeklis mājās ietver sastāvdaļas, kas nomāc balto šūnu aktivitāti asinsritē. Šīs mazās fellers repelentus ir atbildīgi par iekaisuma šūnām, baktēriju, un viens no veidiem, kā to izdarīt, ir padarīt to gļotās. Baltajām asins šūnām patīk iet visu ceļu, kas izskaidro lielo gļotu dudzumu mums, kad mēs esam saaukstējušies –, kas padara grūti elpot un dod vispārēju sliktu sajūtu.

 

Vistas zupa palēnina gļot veidošanos un ļauj iztecēt efektīvāk. Tāpēc nākamreiz, kad jūsu māte liek dzert vistas zupa – tu labāk paklausi.

  1. Rītizlemsim,unmiers.

Ikviens no mums baidās pieņemt lielus un uzticīgus lēmumus galu galā mēs arī viņus pieņem.

 

Kā izrādās, labs nakts miegs pirms lielā lēmuma mums palīdz izvēlēties pārdomāt efektīvāk – cilvēkiem bija jāpieņem svarīgs lēmums, bet pirms miega. Galu galā viņi izvēlējās optimālo iespēju oponēt tiem, kas negribēja gulēt, pirms pieņemt lēmumu.

Mūsu dabas smadzeņu mehānisms, kas mums ir. Kad mēs ejam gulēt, zemapziņas dziļākajos slāņos klātesošs mūsu uznācienu un zaudēt visu neracionālas apsvērumiem mēs izjūtam, kad esam augšā. Nākamajā rītā mēs, iespējams, jau esam pieņemuši jau pareizos lēmumus, pat nezinot kā tas tur nokļuvis.

4 Dzivnieki var paredzēt tuvojošās briesmas

Katru reizi, kad liela nelaime skar, mēs dzirdam stāstus par cilvēkiem, kas apgalvo, ka viņu dzīvnieki jūt tuvojošās nepatikšanas un centās brīdināt, pirms tas notika.

Ziņojumos, kas nāca pēc cunami katastrofas Indijas okeānā 2004. gadā saka, ka savvaļas dzīvnieki tika minimāli skarti. Dzīvnieki varbūt nesaprata un uzskrēja uz augstu kalnu, lai noslēptos.

Dzīvnieku rīcībā ir ļoti asas maņas, daudz vairāk nekā cilvēkiem ir. šīs sajūtas, ļauj viņiem sadzirdēt ļoti zemas frekvences skaņas, tie paši, kas pirms lielās zemestrīces seismisko vibrāciju rašanos.

Citiem dzīvniekiem ir paaugstināts jutīgums pret elektromagnētisko lauku.

5 .Ēdot banānus tiek palielinātas izredzes, tikt pie vīrieša kārtas bērna

Pētījumi atklāja, ka sievietes, kas lietoja šos produktus, ap to laiku, kad viņas palika stāvoklī, bija 56%, kam ir vīriešu kārtas bērns. Tas kan  dīvaini nekā dabiskā veidā, bet statistiski – tās ir lielas atšķirības.

Augstas glikozes līmenis apaugļošanās laikā palielina iespējamību.  kaitīgs un patiesībā – ar zemu cukura līmeni diētām ir ievērojis attīstītajās 1 st pasaules valstīm – tur ir lielāks procents sieviešu dzimstu. Tas attiecas arī uz citiem zīdītājiem, kad tās lietoja pārtikas produktus ar lielu kaloriju tajās – viņi mēdz iesaistīt vairāk vīriešu kārtas pēcnācēju pasaulē.