5 padomi iegādājoties auto līzingā 2018 gadā

1. Izpētiet to – ko jūs gribat? kas jums vajadzīgs?

Tas var šķist acīmredzams, bet jums ir nepieciešama ideja par vajadzīgo automašīnu un auto līzingu un kāpēc tas ir vajadzīgs. Esiet skaidrs par to, kas jums ir svarīgākais faktors, un pēc tam izpētiet transportlīdzekļus, kas šim nolūkam ir labi.

Vai meklējat kaut ko praktisku savai augošajai ģimenei? Vai arī ir vienkārši par skriešanas izmaksām?

2. Ziniet, kas jums jāmaksā

Ja jums ir ideja par to, kādu automašīnu vēlaties un esat atradis dažas idejas tiešsaistē, jums ir jāzina, kas jums jāmaksā. Tas parasti nozīmētu traļus ap tīmekļa vietnēm, kas cenšas atrast līdzīgus piedāvājumus. Tas ir nogurdinoši, tāpēc mēs esam ņēmuši no tā stresu. Uzziniet, kāda ir jūsu daļas valūtas vērtība vai transportlīdzeklis, par kuru jūs interesējaties.

3. Iegūstiet savus faktus tieši

Zinot, kas ir jāmaksā – nākamais solis ir darīt savu mājasdarbu par izvēlēto automašīnu. Vai tas ir bijis negadījumā? Vai tai joprojām ir finansējums? Jūs vēlaties šo daļu padarīt tik viegli, cik vien iespējams, jo tas var būt sarežģīts process. Sāciet darbu pie zuto.com – mēs veiksim bezmaksas transportlīdzekļa vēstures pārbaudi jebkurā automašīnā, uz kuru skatāties.

4. Iepazīstieties ar automašīnu

Kad redzat, ka jūsu nākotnes automašīna tevi gaida, ir viegli mazliet satraukties. Dziļi ieelpojiet. Ņemiet vairāk nekā vienu testa braucienu – ja jūs būsiet nodevies ģimenei tajā, atvediet viņus līdzi. Neiesperiet riepas – pārbaudiet, vai ir rezerve. Ieskatieties mūsu parocīgajā testa braukšanas pamācībā uz Youtube un ar jums paņemiet kontrolsarakstu.

5. Tagad esi izdarījis savu pētījumu – esi pašpārliecināts!

Jūs esat paveikuši visu kāju darbu un veicat pētījumus ar pirkstu galiem – kontrolējiet procesu. Esiet pārliecināts par savu izvēli un par to, ko jūs par to vēlaties maksāt – nebaidieties kaulēties, ja jūtaties, ka vēlaties!