Labākās lietas ko nopirkt februārī

 

 

Februāris ir tradicionāli pazīstams kā mēneša mīlestības dēļ Valentīna diena. Saskaņā ar Valsts Retail federācija, vidusmēra cilvēks pavadīs 142,31 $ par ziediem, konfektes, apģērbu un vairāk, ar kopējiem izdevumiem sasniegs $ 189 miljonus. Bet neļaujiet šie skaitļi pārtraukuma savu sirdi – ir daudzi nodarbojas, kas bija šo mēnesi, un tie nav visi tikai uz V-diena dāvanas.

 

Mēs iegūst mūsu kuponu piedāvājumi sniegs jums ieskatu par labākajiem lietas iegādāties februārī. Kamēr mēs redzējām smaile darījumu skaits Valentīna diena un prezidenta diena pēdējā gada laikā, ir vairākas lietas, kā ietaupīt naudu šajā mēnesī. Te ir mūsu slidens cērtes par ko pirkt bez pārrāvuma savu budžetu.

 

Valentīna diena Dāvanas: Juvelierizstrādājumu pārdošana būtu bagāti šo mēnesi, un, kamēr mēs redzējām dimanta kulonu no Zāles pagājušajā gadā 24 $, paturiet prātā, ka rotaslietas izpaužas iezīmē ap Valentīna diena. Jūs varat arī atrast piedāvājumus par šokolādi un smaržu. Preces joprojām var būt dārgāka nekā citos gadalaikos, bet Ernio ir labi apzināt labākos piedāvājumus, un mums pat ir veltīta Valentīna diena kuponu un nodarbojas lapa tāpēc pārliecinieties, ka jūs grāmatzīmi to.
Saulesbrilles: Tas ir mēnesis, lai krājumi uz saulesbrillēm, īpaši saulains pavasaris laika nāk uz augšu. Vairāk nekā 1600 cilvēki nolaupīja līdz $ 80 polarizēts Ray-aizliegumus pērn. Patiesībā, dažādi saulesbrilles bija daži no mūsu populārākajiem februāra darījumiem, un mēs sagaidām, lai redzētu līdzīgu pārdošanu saulesbrilles un aksesuāri šogad.
TV: Cenas var būt augstāka nekā par Melnā piektdiena, bet ir ievērojami ietaupīt uz televizoriem šajā mēnesī, kas ir ideāli piemērots skatoties Big Game uz 5.februārī. Just do jūsu pētniecības iepriekš, ievietojot Slickdeals kopienas ieskatu par TV piedāvājumus.
NFL Items: Futbola fani var parādīt savu atbalstu savu mīļāko komandu Big Game laikā. Pagājušajā gadā vairāk nekā 700 cilvēki iegādājās NFL vāciņi mazāk par $ 6 un tuvu 100 nopirka NFL neglīts džemperi tikai $ 15.
Telefoni: Smartphones redzēja atlaidi 40% vai vairāk, kas ir vairāk nekā pārējā gada, (izņemot brīvdienu sezonu), tādēļ, ja jūs vēlaties, lai uzlabotu uz jaunāku modeli, mēs iesakām to. Pagājušajā gadā, Best Buy piedāvā iPhone 6S tikai $ 99,99 ar līgumu uz 2 gadiem. Ģimenēm, T-Mobile ir 4 līnijas ar neierobežotu runāt, teksta un datu tikai $ 150.
Noliktavu biedri: Ja jūs esat gaida pull sprūda uz noliktavas dalību, tas ir mēnesis naudas par uzkrājumiem. Mēs redzam ikgadējās atlaides, piemēram, Ernio dalības plus $ 20 naudas karti un citas tikai $ 55, kā arī dalības saišķos par 45 $.
Pārbaudiet atpakaļ nākamajā mēnesī par labākajiem lietas iegādāties martā!