Mājas un dzīvesveida tendences pie 2017

 

Supervaroņi tiešām ir dažas no stilīgākais rotaļlietām. Es esmu ļoti vīlies, ka man nav metāla peld exoskeleton patīk Iron Man, bet mēs varam būt tuvojas ar kādu no otras tech norādīts uz sudraba ekrāna, kā mēs redzējām, kad pasaules lielākās patērētāju kredītu sanāksmi.

Ja tur bija viena tēma, kas savieno visas ziņas nāk no šova, tas ir, ka datorsistēmas ar visu spēku Tony Stark mašīna balstītu sidekick J.A.R.V.I.S. kļūst par realitāti katru gadu. Šīs sistēmas kļūst arvien iestrādāta mūsu sīkrīkiem, mūsu mājās un pat mūsu automašīnām.

Pieņemsim to apskatīt, kā dažas no jaunajām tehnoloģijām, kas ieviestas pēc šāgada CES mērķis ir padarīt mūsu dzīvi vieglāku, mājās un ārpus tās.

Inteliģenta māja

Šajā jomā ir tiešām trīs konkurenti sacenšas par jūsu dolāru: Amazon Alexa, Google palīgs un Apple Siri. CES, ražotāji paziņot pavisam jaunus produktus vai produktus, kas joprojām ir attīstības stadijā, tāpēc ne vienmēr ir pilnīga informācija par cenu vai pieejamību. Ar šo atrunu, pieņemsim get velmēšanas.

Aleks

Amazon ir pievienojot savu viedo palīgs Alexa saviem ierīcēm, ieskaitot iekurt, uguns TV un Echo, bet tagad, bet tie esam sākuši atvērt tehnoloģiju citiem ražotājiem, un tas noveda pie plūdu paziņojumiem.

LG apvieno WebOS ar Amazones Alexa, lai jūsu ledusskapi darīt lietas, piemēram, pielāgot tās iestatījumus, sniedz jums receptes un pasūtīt pārtikas preces, ja tu runā skaļi un lūgt to. Jūs pat varat atskaņot mūziku, lai gan es esmu skeptisks par to, vai augstas kvalitātes skaļruņi ir patiešām tiek pievienoti ledusskapī.

Ir arī citi integrāciju Amazon tehnoloģijām. Uguns TV tiek iebūvēts dažiem televizoriem, kas drīzumā tiks pozīcijas tirgū, papildus tiek izmantoti gan Ford un Volkswagen transportlīdzekļu.

Citas ierīces ir arī veikta dažādu līmeņu Alexa integrāciju. Integrācija nozīmē, ka atšķirībā no iepriekš uzskaitītajiem ierīces, tie saņems komandas caur citu Alexa iespējotu ierīci no Echo ģimenes. Whirlpool ir pievienojot Alexa kontroli, lai dažus tās ierīcēm, lai tā varētu pildīt funkcijas, piemēram, pielāgojot temperatūru un laiku, ka ierīces ir ieslēgts.

Vēl citas ierīces kontroles lietas, piemēram, slēdzenes un gaismas slēdžiem, kā arī Wi-Fi maršrutētāju, ko var izmantot, lai lasītu savu paroli skaļi, lai gan jūs varētu vēlēties, lai būt uzmanīgiem, izmantojot šo konkrēto funkciju.

Google palīgs

Atšķirībā no Amazon, Google un Apple ir izvēlējušās integrāciju ar to sistēmām, nevis pilnīgu licencēšanu tehnoloģiju. Bet tas nenozīmē, ka nav daudz notiek šeit.

Sāksim ar televizoriem šoreiz apkārt. Google palīgs tiek pievienoti Nvidia Shield Android TV. Lai gan tas pēc būtības ir līdzīgs TV ar iebūvētu Amazon Fire, jūs varat izvēlēties iegādāties add-on mic par 50 $, kas ļaus jums kontrolēt ne tikai TV šovus, bet arī citas viedierīču Jūsu mājā.

Google kopā ar citiem saviem konkurentiem balss asistentu, redzēs tās tehnoloģija integrēta Bluetooth austiņas no dažādiem uzņēmumiem šogad, lai jūs varētu iesaistīties tehnoloģiju bez nepieciešamības, lai jūsu tālruni vai citu ierīci tuvumā.

Citās ziņās, Belkin paziņoja par jaunu slēdzi. Viņiem ir arī jauni mini smart sveces. Jūs varat plug šos un līdzīgus piedāvājumu konkurentu jebkurā nav smart ierīces un tad ielieciet kontaktdakšu sienas un padara ierīci vadāmam no sava tālruņa vai planšetdatora vai Google mājām. Switchmate Bright ļaus jums darīt līdzīgu smart jaunināšanu uz jebkuru gaismu, ļaujot jums snap to uz jebkuru gaismas slēdzi.

Gan Google Home un Amazon Alexa drīz varēs kontrolēt noteiktas funkcijas savā Hyundai, piemēram, sākot auto. Neuztraucieties, lai gan – tas prasa ievadīt PIN, lai jūsu auto nevar viegli nozagts.

Chrysler paziņoja, ka viņu auto kredītā pērk 60% klientu.