Mazie dārgumi

Es domāju, ka es esmu norādījusi šo pirms šeit, bet sīkās lietas padara mani zaudēt manu prātu. Tāpat, manā pasaulē, kaut kas izgatavoti miniatūra padara to 1000 reizes Lieliski. Kas tur īpaši ar mākslu. Mazās gleznas lielos rāmjos ir mans ievārījums. Es nopirkt tos kā konfektes. Tāpat šajā telpā mēs styled- šie divi mazi abstraktas gabali tika iegādāti par Etsy un pasūtījuma framed- un viņi dara šo attēlu (nošāva manu draugs Michael J. Lee). Man arī patīk, kā tiny māksla var ļauj jums iegādāties oriģinālus darbus par mazu budžetu. Nekas nav salīdzināms ar sākotnējo artwork- neko. Tātad, ja jūs nevarat atļauties lielas gabalus, tiny darīs tikai naudas sodu. Pievienot liels mat un interesantu rāmi un tev sev pelde.

 

 

Es arī mīlu iekļaujot sīkas mākslas darbus manā galerija sienām. Tas dod viņiem tik daudz dziļāk un interesi. Tātad, šeit ir apaļa sastāv no tiny oriģināliem mākslas darbiem pārliecināts, lai trieciens jūsu prātā, bez putu savu budžetu!

Gabalus Iepriekš bija no Lauren Adams.

Es esmu apsēsta ar šiem tiny ierāmētas gabaliem ar senlietām ģēnijs Trace Mayer sauc muzejs Bees. Es gribu pāris tik slikti par manu galerijas sienas (nav tik daudz mroe var fit uz to, bet es, protams, var izspiest pāris šiem!)

 

Es dievinu tekstūru un krāsu kombinācijas, kas tām vēl arvien dzīvo Margot Dedrick. $ 50 katru !!!!

Par īpaši jauki braucienu uz Nantucket pāris gadus ir iet es nopirku mazu darbu, Sharon Woods Hussey šajā galerijā kā atgādinājums, un es mīlu to. Tik daudz tā, ka es nopirku mans tētis viens no viņas bākas kā dāvanu.

Šīs ainavas no Īrijas ir maz meistari! Apdullināšanu!