Neizskaidrojamas sakritības

Ir daudz argumentu, kas tiks apspriesti gadu pēc gada – kāpēc viss notiek tā kā notiek? vai tā ir Dieva roka? Ticība?, sagadīšanās, vai arī kas cits?  Neatkarīgi no tā, kāda šī atbilde ir– kaut gan visu  laiku vēsturnieki, gan mēģina izskaidrot šīs lietas, bet viņi tomēr vel aizvien nesaprot. Šeit ir daži stāsti no visas pasaules.

 

1 .Twins pidzima un nomirs reizē:  2002. gada martā briesmīgs jaunums bijanpublicēts apmēram vienādi 71 gadus veci dvīņi, no Somijas, kuri nomira tajā pašā dienā, divu stundu intervālā.

 

2  Nogalināti tajā pašā vietā, vienā un tajā pašā veidā. 1975. gadā vīrietis gāja bojā no taksometra pa Bermudu salu, braukdams ar motorcycle. gadu vēlāk gāja bojā vēl viens cilvēks tai pašā vietā –  braucot ar motociklu. Bet notika tā – šī persona bija skārusi to pašu taksometru kas pirms gada ar to pašu taksometru šoferi. Ja vēlaties zināt, kā tas varēja būt, ka tas cilvēks arī ar motociklu brauca – divi cilvēki, kuri gāja bojā pēc gada un tādā pašā veidā un viņi bija brāļi.

 

3 Noslēpumainie mūki: Jāzeps un Ilse bija pazīstami gleznotāji Austrijā, 19 gadsimtā. Ilse bija ļoti nomākts un mēģinājis izdarīt pašnāvību, vairākas reizes. Viņa pirmais mēģinājums bija, kad viņš bija 18 gadus vecs, viņš mēģināja pakārties, bet viņam iztraucēja noslēpumaina izskata mūks. sasniedzis 22 viņš mēģināja pakārties velreiz, un noslēpumainais mūks atkal parādijās viņam  vēlreiz,  8 gadus vēlāk atkal ciemos atnāca nāve, tikai šoreiz ar nolaupītājiem, kas ienīda viņu par viņa politiskajiem uzskatiem – atkal parādījās mūks, laikus un viņu izglāba. Tikai 68 gadu vecumā Ilsem izdevās nogalināt sevi ar lodi galvā. Piemiņas dievkalpojums, mistiskais mūks –, kura vārdu nekad neuzzināja.

 

4  Nauda, kas atdota atpakaļ:, 1858. gadā Roberts Palon tika nošauts par atriebību, jo bija parādā naudu pokera čomiem. Viņi apgalvo, ka Palon piekrāpis viņus un bija parādā viņiem Euro 600. Kad Palona spēlētaja vieta palika tukša un neviens tur vairs nesēdēja, jo apgalvoja, ka tā vieta nolādēja naudu – viņi ir atraduši jaunu spēlētāju, kas stāsies viņa vietā. Un viņš arī tika nogalinats. Kad policija ieradās izmeklēt slepkavību, jaunais spēlētājs esot izrādījies Paloni dēls, kas negribēja redzēt savu tēvu pēdējos 7 gadus.

 

5 .Bērnu lietus: 30 gadu beigās pagājušā gadsimtā, Detroitā – jaunā māte kļuva mūžam pateicīga Jāzepam. Viņš. Ejot pa ielu redzēja mazuli izkritam no loga– Bērns uzkrita virsū Jāzepam un laimīgā kārtā abi izdzīvoja bez nopietnām veselības problēmām. tieši vienu gadu vēlāk, atkal bērns krita ārā pa logu – par laimi, Jāzeps gāja pa ielu grām un mazais uzkrita viņam atkal virsū – vēlreiz, gan izdzīvot šo neticamo sakritību.

 

6 .Vienmēr kopā dzīvību un nāvi: Jānis un Artūrs Maouforti ir dvīņi, kas dzīvoja viens no otra 130 km (80 jūdzes). vakarā Lielbritānijā 22. maijā, 1975. gadā abi sāka justies slikti, sāpes krūtīs. Viņu ģimenes nebija informēts par viņu simībām. Abi brāļi tika aizvesti uz slimnīcu vienlaikus, un nomira no sirds mazspējas.