20 vienkārši veidi kā parūpēties par savu labsajūtu

 

Mainoties sezonam ir vajadzīgs vairāk uzmanības veltīt savai labsajūtai un rūpēm par sevi.Tāpēc esmu izstrādājusi šo mazo 20 soļu plānu, pilnu ar padomiem par to, kā bez izsalkuma sajūtas vai parāk lielām aktivitatēm likt justies sev labi.

Esiet gatavs ņemt to nopietni, pamosties nākamajā dienā un jūties labāk nekā jebkad.

  1. Sācietsavudienuarsiltutēju,ūdeniuncitronu.

Aizmirstiet par kofeīnu, bet labāk baudiet tasi silta ūdens ar pus citrona sulu un 1 tējkaroti svaiga, nefiltrēta ābolu sidra etiķa. Tas dod labu apetīti, veicina vielmaiņu, un padarīs Jūsu aknas ļoti pateicīgs. Tā arī ārkārtīgi mitrinātu ieksējos organus un rada patīkamu sārmainu vidi, kas ir labvēlīga mūsu organismam, atšķirībā no kofeīna, kas ir ļoti indīgs, un kas pasteidzina ķermeņa izžūšanu. Kofeīns arī noplacina mūsu aknas un palielina mūsu kortizola līmeni, kas var izraisīt nespēju atbrīvoties no toksīniem vai efektīvi sadedzināt taukus. Fui!

  1. Dzeriettīru,filtrētuūdenivisudienu.

Jūsu ūdenim vajadzētu būt vai nu siltumā vai istabas temperatūrā atdzesētam, lai organismam nav jātērē sava enerģija to sasildot līdz jūsu ķermeņa temperatūrai. Arī tas palīdzēs izvadīt no jūsu organisma toksīnus Un neaizmirstiet, hidratācija ir galvenais, dzīvesprieku un veselību. Galu galā mēs esam radīti no 75% ūdens.

Apnicis regulāri ūdeni? Mēģiniet ēsst produktu, kuri sastav no ūdens. Daži no maniem favoritu kombinācijām ir: persiku un zemeņu un piparmētras, salvija, gurķis un baziliks.

  1. Sācietsavudienuarzaļumiem.

Ar zaļu sulu vai zaļo kokteili brokastīs. (vai abi!)

  1. Atslābinties!

Skatieties savu iecienītāko filmu vai lasi labu grāmatu.

  1. Nelieto uzturā cukuru

Meiģiniet vismaz vienu reizi nedēļā nelietot uzturā cukuru, tai skaita saldiumus un piedevas ēdieniem.

  1. Lai gūtu pārliecību un iedrošinātu sevi.

Uzrakstiet dažas iedrošinošas frāzes uz  piezīmju lapiņm un novietojiet tās uz ledusskapja, vannasistabas spoguļa, vai jebkura vieta, kur tu tās redzēsi vis biežāk.. Visu dienu, un atkārtot tos skaļi. Viens no maniem favorītiem ir “Take Action, dzīvo ar mērķi, jābūt pateicīgiem.” Man tas palīdz saglabāt motivāciju.

  1. Ēd Valriekstus!

Tie tevi nomierinās kā arī nodrošinās tevi ar smadzeņu spēku. Cik? Valrieksti ir sens ēdiens un tie satur omega -3 taukskābes (kas parasti sastopamas zivīs, piemēram, lašos). Tie palīdz stimulēt smadzenes un nervu sistēmu.

  1. Izlasiet, kaut ko, kas tevi iedvesmo!

Izvēlieties dažus rakstus no memuāriem un vietnēm, kas jūs iedvesmo, un tās var lasīt visas dienas garumā.

  1. Košļāt!

Mēģiniet katru kumosu sakošļāt 30 reizes kā mērķi. Ja rodas šādas atslodzes dienas, jūs noteikti varat pielikt lielākas pūles šajā virzienā jau šodien. Košļāt, košļāt un grauzt kaut ko vairāk.

  1. Mierīgi paēst.

Kad dodaties pusdienot atrodiet mierīgu un klusu vietu kur ieturēt savu maltīti, jo tas palīdz atpūstes gan fiziski, gan garīgi.

  1. Sapņot lielus sapņus.

Izveido sarakstu ar saviem 3 Lielajiem mērķiem un sapņiem un 3 mazajiem mērķiem un sapņiem.

  1. Vai jūtat radošu iedvesmu?

Izveido vīziju ! Izmantojiet no žurnāliem vai interneta materiāliem kolāža attēlu, kas atgādinātu par savu svarīgāko mērķi un sapņi. Paskatieties uz šī mākslas darba katru dienu unVizualizēt šos mērķus, lai tos īstenotu. Tas ir izrādījies ļoti iedarbīgs veds, lai daudz ko sasniegtu.. (Oprah faktiski izmanto šo stratēģiju!)

  1. Gaismas – dažus vīrakus

Pašlaik manas iemīļotās baltās salvijas. (viss ir ļoti mierīgi,.)m, īstās gaismas radīs noskaņu.

  1. Ir vēl viena svaiga sula ar burkānu, bietes, selerijas, ingvers un citrons.

Tas dos tev enerģijas, un tas ir ļoti gards, lielisks stimuls un satur daudz vitamīnu un minerālvielu.

 

  1. Vannā un lutināt sevi.

Izmantojiet visu! Piemēram, vannā burbuļus, vannas sāļus, un sveces. (ja izmanto sveces, pārliecinieties, vai tās nav toksiskas. Meklējiet sastāvdaļas, piemēram, sojas vasks, bišu vasks, bišu un augu vasks, kas nnepiepilda plaušas ar toksīniem.)

  1. Baudīt kādu notikumu

Savienot ar dabu, staigāt basām kājām pa zāli vai pludmalē pa smiltīm (arī lielsVītamīnu avots Jūsu dienas deva Vitamīns D), vai vienkārši izstaipieties.. Endorphins uzpeldēs un tādējādi paceliet savu garu un nostipriniet imūnitāti.

  1. Nosnausties.

Un nejusties vainīgam par to.

  1. Gatavo pats.

Pamēģiniet pagatavot jaunu, veselīgu recepti.Un uzaiciniet kādu ciemos, Nogaršot!

  1. Smiekli.

Zvani savai labākajai draudzenei vai skaties smieklīgas TV pārraides. Smiekli nāk par labu dvēselei un tev tiešām būs labi (vai labāks) noskaņojums.

Un visbeidzot…

  1. Lietot lavandu.

Pieliec lavandu vannai vai vnk smaržai istabā.tai ir, nomierinoša, atslābinoša sajūta. Tas ir drošs, lai nomierinātu tevi un smaržo fantastiski.