7 noslēpumaini un biedējoši kosmētikas izstrādājuma fakti

Young woman washing her face with cold water

Pārmērīgs grims parasti var nobiedēt cilvēkus, bet, kā izrādās, tur ir daudz bagātības kosmētikas līdzekļos, ko liekam uz savas sejas.

Kad jūs ierodaties mājās ar jaunu sarkanu lūpukrāsu – pēdējais, kas ienāk prātā ir tas, kas ir iekšā. Jautājumu mēs parasti uzdodam  “Vai tā ir izturīga, vai ne?”, “tā ir matēta vai glancēta?”, mēs īsti negribam zināt, no ka tā veidota.

  1. Turtiešāmnavnoteiktiierobežojumiparkosmētiku

Ēdiena un zāļu administrēšana asv nepārbauda tos materiālus, kas padara šo kosmētiku,tādu kada tā ir, jo tā nav pārtika vai medikaments. Tas nozīmē, ka konfiscētās mantas šeit ir atļautas lietot nekā citās vietās. ir saistīts ar krūts vēzi, Etilēna oksīda vai jebkuras citas vielas var mierīgi dabūt  LABI ražošanas procesā.

To FDA uzrauga, bet FD & K likums, kas tikai meklē piesārņotību materiālos vai logotipa autentiskumu.

  1. Kosmētikasuzņēmumunav,laipārbaudītutoproduktu

Vismaz ne tādā veidā, ka būtu redzējuši publski . to FDA nav pilnvaru apstiprināt produktus, bet uzņēmumiem ir “juridiska atbildība”, lai pārliecinātos, ka viņu produkti ir droši.

Veids, kā to darīt, ir pieprasīt vai viņu ražojums ir likumīgs un salīdzināt to ar līdzīgām vielām citos produktos. tik ilgi, kamēr tā turpinās – nekas, lai pārtrauktu preču nonākšanu jūsu rokās.

  1. 80%noself-usekosmētikasproduktunavtestētiattiecībāuzdrošībuundrošulietošanu.

Tā ir diezgan pašsaprotama.

  1. “Fragrance”patiesībāvarbūtjebkas,

Tā varētu būt kaut kāda eļļa vārīta kopā laboratorijā, vai kaut kas, kas var smaržu saostt? – tas varētu būt NEKAS.

  1. “Organic”drošiviennenozīmēto,kojūsdomājat,kotasnozīmē

Nav tāda standarta, ko var raksturot kā “dabisku” vai “bioloģisku”, kamēr tās, nedod Dievs – par FDA tikai pietiekami. Ja ražojums ir ražots no gurķu un 97% ķīmisko vielu – to var definēt kā bioloģisku?!

6.” Nav testēti uz dzīvniekiem”.

Nav juridiskas definīcijas, kuros tas nav vispār. Tas ir saskaņā ar ‘ ieteikumu ’ tikai. (lai gan daži nopietni uzņēmumi, iespējams, neveic eksperimentus ar dzīvniekiem)

Tāpēc, kamēr tu uzliec kosmētiku, tu nevari īsti zināt, kas notika ar pūkaino mīksto trusīti, laboratorijā.

  1. Vidusmērasievieteslieto13produktusuzsejasdienā,tasnozīmē515dažādasvielas,kuras liek uzsavasādas.