Meksikā: 9 gadu veca meitenīte dod dzīvību mazulim.

 

Meitenei, kurai bija 9 gadi, viņa nāca no nabadzīgas ģimenes, kura bija  11 brāļi. Viņai bija bērns 9 gadu vecumā viņas augums bija savādāks viņai tika veikta operācija kopš dzimšanas. Viņa varēja anatomiski palikt stāvoklī. Bērna tēvs, kurš bija 17 gadu vecu pusaudzis, Viņam bija attiecības ar šo meiteni tagad puisis ir  pametis pilsētu un vinam būs jāstājas atbildīgo dienestu priekšā.*9-+

kādai 9 gadus vecai meitenei no Meksikas Halisko štatā, bija bērns apmēram nedēļu krietni sen pierādījās. atbilstoši slimnīcas vadītājas teiktajam – Abi tika izlaists uz mājām labā stāvoklī.

Meitene ir no 11 bērnu ģimenes, kas dzīvo nabadzībā, apmēram 40 km no dienvidiem Gvadalaharā. Viņas vecāki strādā daudz stundu dienā, lai nopelnītu iztiku, kamēr bērni paliek mājās vieni paši. Tāpēc viņas attiecībām ar viņas 17 gadu veco draugu bija nezināmas mājas locekļiem. Tēva meklēšana turpinās un viņš droši vien tiks apsūdzēts par seksu ar nepilngadīgu bērnu. Valsts prokuratūra var pat apsūdzēt viņu par izvarošanuvai seksuālu vardarbību.

 

“Sakarā ar to, ka viņas jaunībā, bērni nav pārliecināti par to ko dara vai viņa runā taisnību vai nē.”, teica Lino Gonsaless Corona, pārstāvja prokuroru birojs Halisko, kurš saņēma ziņas no Dafnes  mātes par romantiskām attiecībām starp meitu un puisi.

Saskaņā ar “Corona”, jaunais cilvēks, un Dafne bija attiecības, bet 9 gadu vecumā bērns vel nesaprot, ka ir stāvoklī, līdz viņa bija 7 mēnesī. Draugs viņai piedāvājis doties viņam līdzi, lai viņi varētu uzaudzināt bērnu kopā, bet, kad māte atteicās – puisis nolēma pamest pilsētu.

Meitene bija C-section operācija, jo viņa ir ļoti jauna, un viņas ķermeni nav anatomiski gatava dzemdībām. Slimnīcā sacīja, ka pagājušajā gadā %25 bērnu bija no pusaudžiem.

Tas ir svarīgs atgādinājums, ka Dafne nav jaunāka dzemdētaja pasaulē, šeit ir daži citi šajā sarakstā:

Lina Medina no Peru: kad Cesarean bija piecus gadus veca, viņa bija 7 mēnesī un, iespējams, 1939.gadā Viņas vecāki uzskatīja, ka viņas vēders kļuva lielāks, jo dēl audzēja, bet ārsti pārbaudīja bija redzams, ka viņa ir gaidībās.

 

Yelizaveta Gryshchenko: bija viņas 6. dzimšanas diena, kad viņā bija miris zīdainis, Augustā 1934. gada Tēvs faktiski bija viņas 69 gadus vecais vectēvs.

Kādi 6 gadu vecai ar vārdu  “H” Deli, Indija: jūnijā piedzima bērns, 1972.gadā Viņa nonāca slimnīcā pēc tam, kad viņas ģimene bija pārliecināta, ka vēderā ir audzējs.

Anonīmu indiāņu meiteni: atveda uz slimnīcu 1933. gada augustā, viņa bija 8 gadu veca, nomira dzemdību laikā.

Mamma Zi no Nigērijas: kļuva par māti 8 gadu un 4 mēnešu vecumā, augustā 1884. Meita aizgāja to pašu ceļu, ko darīja mamma Zi pasaules jaunākajai vecmāmiņa kurai bija 17. gadi.

 

Kolumbijas meitene: atrasta grūtniece 8 gadus veca meitenītte un 5 mēnešus vecs zīdainis pie vinas, septembrī 2004.

8 gadu vecā “Ana”: kļuva grūta no viņas 13 gadus vecā kaimiņa Čečenijā. Viņa kļuva par jaunāko māti Austrumeiropā pēdējo sešu gadu laikā.

Hilda Trujillo no Peru: 1957. gada decembrī piedzima, kad viņai bija 8 gadi un 7 mēneši. tēvs bija viņas 22 gadus vecais brālēns, kurš viņu izvaroja, un vēlāk tika arestēts.

Zi, meitiņa, mamma Zi: bērns pēc 8 gadiem un 7 mēnešiem, augustā 1893., teica – viņas māte, kas bija tādā pašā situācijā – kļuva par vecmāmiņu, pirms viņai bija 18.