Amazon has pārstāja sniegt atlīdzību par krājumiem, kas pazeminās par cenu pēc pirkuma

Daļēja atlīdzība no Amazon pirkuma vienmēr ir bijusi diezgan vieglipieejama, ja pēc pasūtījuma izdarīšanas cena tiek atmesta. Jūssazināties ar klientu apkalpošanas dienestu, un viņi par jumsparūpēsies. Tomēr ne.

Amazon runai paziņoja, ka kompensāciju politika nekad nav bijusi oficiālā politika, ja vien neiegādājāties TV. Ja kādreiz esat saņēmisatmaksu par citiem vienumiem, jums piešķīra izņēmumu. Šī ir viņuoficiālā nostāja.

Pār Reddit jūs varat izlasīt daudz komentāru, kas ir pretrunā ar šoapgalvojumu, kas nav pārsteigums. Iegūstot daļēju atmaksu parstarpību starp samaksāto summu un jauno cenu, ir pieraduši kaut koapļu tirgotāji. Tomēr šīs dienas tagad vairs nav. Jūs joprojām varatmēģināt atvērt savu kredītkartes uzņēmumu un iesniegt cenuaizsardzības prasību, bet tas ir vairāk, nekā tērzēt ar Amazon klientuapkalpošanas atbalstītājiem, piemēram, Thor.

Pēc minimālā kuģniecības sliekšņa paaugstināšanas 49 ASV līdz 49ASV dolāru apmērā un tagad, kad tiek atceltas daļējāskompensācijas, Amazones nedara lielu darbu, kas ir piebraukts parvasaru 2016. gada vasarai. Lai gan, iespējams, pērn būs kaut kastāds, par ko, iespējams, nebūs daudz aizraušanās ar pirmo vietu.

Iemesls, kāpēc šo izmaiņu iemesls ir neoficiāla politika, varētu būtcenu izsekotāji, piemēram, Earny un paribus, kas jūs informēs par to,vai kāds no jūsu Amazon vadītājiem pēc pirkuma ir nolaists cenā.

tas ietekmē jūsu tiešsaistes iepirkšanās paradumus? Vai jūs vilcināsieties, kad spēlēsit Amazon, vai arī tas jums nebūs daudz?