Četras Lietas , kas Jāzina, lai Pārvarētu Dabas Katastrofu

Cilvēki ir slikti sagatavoti katastrofām. Sabedrība knapi pārcieta to, ka Twitter nomainīja zvaigznes sirdīm. Kad debesis kļūst tumšākas, pērkons dārdina vai sniegs sāk spēcīgi snigt, daudzi cilvēki vienkārši apjūk. Šie četr padomi palīdzēs jums pārvarēt nākamo lielo vētru.

Attēlu rezultāti vaicājumam “tornado”

Zināt, kur tu dzīvo kartē

Šis punkts ir pirmais, jo tas ir šausminošs. Jebkura meteorologs vai laika reportieris, kurš nodarbojas ar sabiedrību pateiks nav skaidrs ziņā, ka daudzi pieaugušie nevar atrast, kur viņi dzīvo uz kartes. Tās var atrast ASV tikai naudas sodu. Tās var droši atrast savu mājas stāvokli ar vieglumu. Tas ir labs sākums! Bet satraucoši liels skaits cilvēku, viņu spēju atrast, kur viņi dzīvo karte, ir iespēja norādīt savu pirkstu pie konkrētā vietā un pārliecinoši norāda: “Es dzīvoju šeit.” – ir niecīga likme labākajā.

Katram pieaugušam jāzina, kā atrast savu pilsētu kartē. Katram pieaugušam nepieciešams iegaumēt, kur tieši viņi dzīvo savā valstī, salīdzinot ar robežām, salīdzinot ar ģeogrāfiskām iezīmēm un, salīdzinot ar lielajām pilsētām. Katram pieaugušam jāzina nosaukumu grāfistes, kurā viņi dzīvo un nosaukumus apgabalos, kas ieskauj tās.

Pirmais solis, lai droši uzturēties sliktos laika apstākļos, ir zināt, kur jūs esat, lai jūs varētu zināt, ko gaidīt.

Saprast terminoloģiju

Mēs izmantojam tik daudz dažādu termini laika komunikācijā, ka tas ir viegli, pat pieredzējušiem laika zinātājiem apmulst reizēm. Apjukums ir elle lieta, ja runa ir par steidzamu drošības informāciju, tāpēc, ja mēs saņemtu paklupu laiku pa laikam, jūs varat tikai iedomāties, kas tas ir tāpat kā cilvēkiem, kas nav noregulētas uz katru vērpjot un mijas strūklas .

Katrs izmantotais termins sazinoties laika prognozes ir īpaša nozīme, piemēram, viesuļvētra skatīties un tornado brīdinājuma skaņu līdzīgi, un daudzi cilvēki domā, ka nav atšķirības, bet viens ir daudz aktuālāka nekā otru.

Izveidot plānu

Ja jūs varat iedomāties kādu par smagu laika drošību, tas sākas ar akciju kadrus no zibens streiku, ātra mūzika, drebošs stāstījumu, un beidzas ar rāpojošs, smaidot nukleārā ģimene sēž savā ēdamistabā ar kartēm un grīda un pirmās palīdzības piegādēm izmētāts aptuveni.

Nāk klajā ar plānu nelabvēlīgi laika apstākļi ne vienmēr ir rīkoties kā ārkārtas menedžeri izstrādājot plānu pamatskolā. Tas ir jauki, lai rakstītu lietas leju, ja tikai, lai palīdzētu jums atcerēties to-bet plāno bīstamos laika apstākļos var būt neformāls, tāpat kā domāšana “, kur man iet, ja tornado ir?”, Kamēr jūs sēžat uz dīvāna gaida filmu uz sākt.

Svarīgākās lietas, kas jums ir nepieciešams, lai noskaidrotu, ir, kā jūs saglabāt sevi droši un ko jums vajadzētu darīt, lai sagatavotu tikt galā ar sekām.

Ir daudzi informācijas avoti

Ja jums ir viedtālrunis, jūs esat dzirdējuši, ka briesmīgs avārijas brīdinājuma skaņu  no sava tālruņa. Tas ir kopīgs saņemt bargas ziemas brīdinājumiem no mobilajiem tālruņiem šajās dienās, bet tas nav laba ideja, lai paļauties tikai uz šo vienu metodi. Mobilo pakalpojumu var iet uz leju katastrofas, brīdinājumus, izmantojot tādas lietotnes var aizkavēties, un akumulators var tikai ilgt tik ilgi, ja jauda vairs nav.

Pārliecinieties, ka jums ir vairākas papildus iespējas, lai saņemtu steidzamu laika brīdinājumus, vai tas ir, izmantojot mobilos telefonus, ar baterijām darbināms NOAA Laika Radio, televīzija, FM / AM radio vai internetā. NOAA Laika Radio ir jūsu labākais plāns par laika prognozēm un bargas ziemas brīdinājumiem. Modernās ierīces var programmēt ar jūsu grāfistes unikālu, sešu ciparu S.A.M.E. kods, kas ļauj ierīcei automātiski skaņu skaļu sirēnu, kad pulkstenis vai brīdinājums ir izdots, lai jūsu novada. Šīs ierīces ir saglabāti dzīvi, un pat tad, ja jums ir pielīmētas uz tālruni, tas ir liels slānis papildu drošībai.

Izmantojot vairākas metodes, lai saņemtu neatliekamu laikapstākļu informāciju mazina iespēju, ka jūs garām potenciāli glābšanas brīdinājumu.