5 padomi drošai braukšanai ziemā

Pēc tam, kad būsiet gatavi darbam ar savu automašīnu ziemā, šeit mēs pabeidzam ceļu, kas ir droša braukšanai ziemas nodarbībās ar padomiem par to, tikt galā ar nepatīkamiem ceļa apstākļiem. 

Mēs sāksim ar acīmredzamo ja sniegs sniega un ledus prognozes un jūs varat izvairīties no transportlīdzekļu vadīšanas, dariet to. Tajā varatrasties vieta, kur tas ir droši un silts. Ja tiešām ir nepieciešams braukt,šeit ir 5 Padomi par to, vadīt jūsu mašīnu ziemā.

1. Dienas laikā vienmērīgi un stabili uzvarēs.

Lai nodrošinātu drošu braukšanu ziemā, jābūt vienmērīgai vienmērīgaiun vienmērīgai. Ja ātrums ir samazināts vai mitrs, tos nevar ātripārtraukt vai mēģināt ātri pārtraukt. Šie divi scenāriji, visticamāk,beigsies pēc slidena, augstprātīgas katastrofas.

Kad nepieciešams samazināt ātrumu, izmantojiet pārnesumus dzinēja bremzi. Pārvietojiet pārnesumus uz leju, līdz sasniedzat vēlamoātrumu, piemēram, ko jums mācīja, braucot pa ļoti stāviem kalniem.

Protams, mums nevajag stāstīt par to, cik bīstams ir līkums. ir daudzpiesardzīgāka un lēna darbība.

Mēģiniet neapturēt, dodoties uz kalnu. Patiesībā, centieties neapstātiesvispār, ja vien jums tas nav nepieciešams. Tāpēc ritiniet lēni uz sarkanogaismu un, cerams, tiklīdz tas būs pareizi, tas atkal kļūs zaļš, pirms tasbūs jāpārtrauc.

Viegli noplēsiet rokas automobili ir vieglāk, ja ievilksiet sajūgu sajūgu.Lai nepieļautu riteņu izslīdēšanu, pārliecinieties, vai dzinēja apgriezienuskaits ir samazināts par zemu, strauji pārslēdzoties pārnesumus uzaugšu un pēc iespējas vēlāk.

Automātiķim un 4 x 4 s parasti ir īpašs režīms braukšanai sniegā izmantojiet to. Ja izmantojat sporta režīmu, izslēdziet to.

Ja spēle ir iestrēgusi, nesāciet savu dzinēju, pieskrūvējiet savus riteņusun pārdomājiet to dziļāk un dziļāk. vietā mēģiniet pieskarties savaiautomašīnai atpakaļ un viegli uz priekšu, lai atbrīvotos no kārtiņa un uzvietu, kur riepas var satvert. Vai arī, ja jums ir bagāžas maiss, kas irievietots bagāžniekā, izmantojiet to.

2. Izvēlēties labās puses ugunis

Kad snieg, vienmēr novietojiet priekšējos lukturus, bet turiet tos iemērc.Tas palīdzēs citiem draiveriem skatīt jūsu mikrofona nosacījumus.

Atcerieties ievietot miglas lukturus tikai tad, ja redzamība ir mazāka par100 m. Var būt ļoti kārdinoši tās lietot tumšiem mirkļiem un vakaros,taču tas apžilbina citus vadītājus, jo īpaši tad, kad uz ceļiem ir ūdens. Janeesat pārliecināts par jūsu miglas lukturu nepieciešamību, izmantojietšo vienkāršo pārbaudi vai varat skatīt automobiļa aizmugurējās daļasaizmugurē? Ja varat, jūsu miglas lukturi nav nepieciešami. Ja nevarat,ievietot tās.

3. Braukt ar mašīnu klusu!

Vai jūs zinājāt sniegu un ledu ar ledu, braucot ar viņiem? Līdz ar to,pārgāžot uz to, sniegs kunkšķi. Un, kad tas tiek savākts un izmests pieriteņu lokiem, tas arī radīs diezgan daudz skaņas. Ledus, no otras puses,būs kluss. Tātad, braucot pa ceļu un pēkšņi klusējot, jūs droši vien esatpārsteigti par slidenu ainu.

4. Viesu numuri

Kas jums ir mazs tests? Cik reižu ieteicams reizināt bremzēšanas ceļuuz mitriem ceļiem? Un uz sniega vai melniem ceļiem?

Ja jūs grasāties braukt ar triku pret slapjiem un laiku pa 10, sniegam unledu, tev būtu taisnība. Tātad, braucot pa 30 jūdzēm stundā ledus unsniegā, attālums, kas nepieciešams apturēt, ir 230 metri! Lai jūs redzētuperspektīvu, tas ir tas pats ceļš diviem futbolistiem. Pieņemsim, katas ir daudz garāks, nekā vien domājāt.

5. Būt prasmīgam

Jums vienmēr ir laiks, neatkarīgi no , cik daudz kas sagatavojies, laiatrastu pārgājienu. Kad tas notiek, jums ir jābūt gatavai.

Kad jūtat gaisa spilvenu, nezaudējiet bremzes. vietā noņemiet kāju nopaātrinātāja un Ļaujiet automašīnai palēnināties, līdz atkal parādāskontrole. Ja mašīna griežas, vērsies pie , lai iztaisnotu atkal. Šķietneloģiski, bet tas darbojas.

Taču tas nav vienīgie ceļu satiksmes ceļi uz ziemas ceļiem, notiek arīmitras planētas. Tas ir tad, ja pārāk ātri pārvietojat virszemes ūdensplāksteri, un riepas protektors nevar noņemt ūdeni, izraisot ceļu uz ceļavirsmas zudumu.

Ja notiek, nebremzējiet, vienkārši atbrīvojiet paātrinātāju, līdz ātrumsir novērsts vai jūs notīrījat ūdeni.

Un šeit galu galā ir mācība. Tātad jūs piezvanījāt savai automašīnaiun uzlabojāt braukšanas prasmes. jums visiem vajadzētu braukt arsniegu. Bet, lūdzu, atcerieties, ka jābrauc tikai ziemā, ja jums tas irnepieciešams. Ja neesat, vienkārši palieciet drošībā mājas apstākļos.